Εμείς Πάμε Έξω. Είστε Μέσα; 3 Λόγοι Γιατί Το Outdoor Training Πρέπει Να Γίνει Τρόπος Ζωής.

training-pro, oaka nikos lagos, PERSONAL TRAINING OAKA, προπονηση, προσωπικος γυμναστης, οακα, νικος λαγος, προσωπικος προπονητης, personal studio μαρούσι, personal studio αθήνα, personal training μαρουσι, φυσιοθεραπεία, αθλητική μάλαξη, online training, γυμναστική στο σπίτι

Εμείς Πάμε Έξω. Είστε Μέσα; 3 Λόγοι Γιατί Το Outdoor Training Πρέπει Να Γίνει Τρόπος Ζωής.

Tα τελευταία χρόνια η γυμναστική σε ανοιχτό χώρο αποκτάει όλο και περισσότερους θαυμαστές.

Ειδικά το τελευταίο διάστημα, με την πανδημία του Covid-19 να ορίζει το μεγαλύτερο ποσοστό από τις καθημερινές μας αθλητικές δραστηριότητες, το outdoor training αποτελεί τον νέο σας σύμμαχο για να χτίσετε το σώμα που επιθυμείτε.

Το outdoor training:

1. Ελαττώνει τα επίπεδα του stress και την αρτηριακή πίεση

Μελέτες έχουν δείξει ότι η σωματική δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους μειώνει την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό ενός ατόμου. Ως αποτέλεσμα, η άσκηση σε εξωτερικούς χώρους είναι λιγότερο επίπονη από την παρόμοια άσκηση σε εσωτερικούς χώρους.

2. Ωφέλη από τον ήλιο

Κατά την προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα οφέλη της ηλιοφάνειας. Ο καθαρός εξωτερικός αέρας και το φυσικό φως αναζωογονούν και παρέχουν περισσότερη ενέργεια για το μυαλό και το σώμα. Η ηλιοφάνεια παρέχει τη βιταμίνη D που χρειαζόμαστε! Το φως του ήλιου ενισχύει επίσης την παραγωγή ενέργειας στους μυς και την οξείδωση των ιστών.

3. Μεγάλη ποικιλία ασκήσεων

Σπάστε τη ρουτίνα! Εκτελέστε την εσωτερική σας προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους και συμπεριλάβετε κινήσεις όπως ασκήσεις σωματικού βάρους. Οι περισσότερες ασκήσεις σωματικού βάρους είναι κινήσεις πολλαπλών αρθρώσεων και επομένως εξαιρετικά αποτελεσματικές! Η προπόνηση με σωματικό βάρος θα βελτιώσει τον συντονισμό, την ισορροπία και την κινητικότητα σας.

Τι πρέπει να γνωρίζετε; Το Outdoor Training πραγματοποιείται σε εξωτερικούς χώρους και περιλαμβάνει δρομικές και αλτικές ασκήσεις, ασκήσεις με ιμάντες TRX, ασκήσεις με το βάρος του σώματος, ασκήσεις με ελεύθερα βάρη, με λάστιχα, αντιστάσεις, fitballs, bosu, εμπόδια και πολλά άλλα.Έτσι, η άσκηση μεταμορφώνεται σε μια ευχάριστη και διασκεδαστική δραστηριότητα που αποτελεί ερέθισμα για έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής. 

Γιατί βοηθάει;

 Η υπαίθρια άσκηση βοηθά στη σωματική υγεία σε συνδυασμό με την ψυχική ευεξία. Η αστάθεια του εδάφους με την ελευθερία κίνησης σε ανοιχτό χώρο και τον καθαρό αέρα, συμβάλλουν στη μέγιστη απόδοση του ασκούμενου και τον εμπνέουν για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα

Πλεονεκτήματα

Η επαφή με το φυσικό περιβάλλον και η ποικιλία των ασκήσεων διαμορφώνουν μια πρωτότυπη και ανανεωτική προπόνηση που βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, τη μυϊκή δύναμη, αλλά και την ψυχική υγεία και συνολικά την ποιότητα ζωής.

1200 801 Training Pro