ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Απευθύνεται σε αθλητές 8-15 ετών

Η άθληση στην παιδική ηλικία, έχει σημαντικά οφέλη τόσο στην ανάπτυξη ενός υγιούς μυοσκελετικού συστήματος, όσο και την ενδυνάμωση του καρδιαγγειακού συστήματος του παιδιού.

Παιδικά Τμήματα


Η ΑΘΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Τα παιδικά τμήματα Training Pro λειτουργούν ως personal και group 6 ατόμων. Απευθύνονται σε αθλητές 8-15 ετών και έχουν ως βάση τη σωστή προετοιμασία για αθλήματα και στίβο, με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και φυσικοθεραπευτών.

Η άθληση των παιδιών πραγματοποιείται σε κοινή θέα στον εξωτερικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου – στίβο ή στον εσωτερικό χώρο Training Pro που εποπτεύεται από ενηλίκους.

Οι γονείς μπορούν να συνοδεύουν το μικρό αθλητή κατά την προπόνηση, να παραβρίσκονται σε χώρο που τους επιτρέπει τη διακριτική επίβλεψη του παιδιού τους, ενώ παράλληλα οι ίδιοι μπορούν να επωφεληθούν των υπηρεσιών μας και να αθληθούν την ώρα που το παιδί τους προπονείται.

Απαγορεύεται η λήψη εικόνων μαθητών κατά την προπόνηση και παρακαλείσθε να συνοδεύετε τα παιδιά κατά την άφιξη και την αναχώρισή τους από και προς το OAKA.

Στα παιδιά δεν παρέχονται υπηρεσίες φυσικοθεραπείας στα πλαίσια της προπόνησης.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες προπονητές της Training Pro, προσδιορίζουν τον όγκο της προπόνησης του παιδιού, ώστε να μην υπάρχει στασιμότητα και η προπόνηση να είναι μια ευχάριστη και ευεργετική διαδικασία!

Η ομάδα μας απαρτίζεται από άνδρες και γυναίκες προπονητές που μπορούν να δώσουν κίνητρο, ώστε το παιδί να κάνει τη γυμναστική τρόπο ζωή.

Στην Training Pro αξιολογούμε τις ανάγκες του αθλητή κάθε ηλικίας και ορίζουμε ένα πρόγραμμα άσκησης που του ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τους στόχους του!

Κλείστε ένα δοκιμαστικό και προπονηθείτε μαζί με το παιδί σας στο ΟΑΚΑ!

«Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην»Μέγας Αλέξανδρος, 356-323 π.Χ.

Στα παιδικά τμήματα Training Pro, διδάσκονται όλα τα Ολυμπιακά αθλήματα στίβου για παιδιά!

Τα παιδιά μπορούν να προπονηθούν στα εμπόδια, sprint, σφαίρα, άλμα εις μήκος, ακόντιο, μεσαίες αποστάσεις, άλμα εις ύψος, αθλήματα προσαρμοσμένα για παιδιά!