ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ TRAINING PRO

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Η ΑΘΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Παιδικά Τμήματα

Η άθληση στην παιδική ηλικία είναι πολύ σημαντική καθώς έχει σημαντικά οφέλη τόσο για την ανάπτυξη ενός υγιούς μυοσκελετικού αλλά και την ενδυνάμωση του καρδιαγγειακού συστήματος. Ταυτόχρονα η άθληση μπορεί να έχει πολλαπλά ψυχολογικά οφέλη για τα παιδιά και να επιδράσει θετικά και σε επίπεδο πνευματικής λειτουργίας.

Τα παιδικά τμήματα (personal & 3 ατόμων) που πραγματοποιούνται στην Training-Pro, απευθύνονται σε αθλητές 8-15 ετών και έχουν ως βάση τους τη σωστή προετοιμασία για αθλήματα και στίβο με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και φυσιοθεραπευτών.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ PERSONAL TRAINER

Ο εξειδικευμένος επαγγελματίας personal trainer της Training Pro επαναπροσδιορίζει τον όγκο της προπόνησης σας σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να μην υπάρχει στασιμότητα. 

Επίσης είναι πάντα στη διάθεση σας έτοιμος να σας ενθαρυνει και να σας παρακινήσει να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει. Θα σας δώσει κίνητρο να κάνετε την γυμναστική τρόπο ζωής.

Στην Training-Pro αξιολογούμε τις ανάγκες σας και ορίζουμε ένα πρόγραμμα άσκησης που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας και ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σώματος σας!

Personal Training with professionals

ΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ

Έλα να γνωριστούμε, να συζητήσουμε για τις ανάγκες σου και να πραγματοποιήσεις το δοκιμαστικό σου!