ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ TRAINING PRO

OUTDOOR TRAINING

OUTDOOR TRAINING ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Outdoor training

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ OUTDOOR TRAINING

Το Outdoor Training στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιείται στους εξωτερικούς χώρους του προπονητηρίου στίβου και
περιλαμβάνει δρομικές και αλτικές ασκήσεις, ασκήσεις με ιμάντες TRX,
ασκήσεις με το βάρος του σώματος, ασκήσεις με ελεύθερα βάρη, με λάστιχα, αντιστάσεις, fitballs, bosu, εμπόδια, με τη μέθοδο HIIT και Track and Field.

ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ

Η υπαίθρια άσκηση στο ΟΑΚΑ, βοηθά στη σωματική υγεία και στην ψυχική ευεξία.

Η ελευθερία κίνησης σε ανοιχτό χώρο και ο καθαρός αέρας, συμβάλλουν στη μέγιστη απόδοση του ασκούμενου και τον εμπνέουν για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Έτσι, η άσκηση μεταμορφώνεται σε μια ευχάριστη και διασκεδαστική δραστηριότητα που αποτελεί ερέθισμα για έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής.

outdoor training pro
Outdoor professional training

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ OUTDOOR TRAINING PRO

Ο συνδυασμός άσκησης σε εξωτερικό χώρο, με τον ελαστικό αντικραδασμικό τάπητα του ΟΑΚΑ (Mondo) για την προστασία των αρθρώσεων από τραυματισμούς, κάνουν την άσκηση στο ΟΑΚΑ απολαυστική και ασφαλή.

Η επαφή με τον εξωτερικό χώρο στίβου του ΟΑΚΑ και η ποικιλία των ασκήσεων από τους επαγγελματίες προπονητές Training Pro, διαμορφώνουν μια πρωτότυπη και ανανεωτική προπόνηση που βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, τη μυϊκή δύναμη, την ψυχική υγεία και συνολικά την ποιότητα ζωής.

Η άσκηση πραγματοποιείται σε group 3 ατόμων ή σε Personal Training, για την καλύτερη διάδραση, στους χώρους του Εθνικού Προπονητηρίου Στίβου ΟΑΚΑ.

ΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ

Έλα να γνωριστούμε! Nα συζητήσουμε για τις ανάγκες σου και να πραγματοποιήσεις το δοκιμαστικό σου!