ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΟΣ – Head Coach

Φυσικοθεραπευτής, Οστεοπαθητικός, Παγκόσμιος Πρωταθλητής

Το σημαντικότερο βήμα για να κερδίσεις έναν αγώνα, δεν είναι εκείνο το πρώτο που κάνεις στο τερέν του στίβου, αλλά αυτό που σε οδήγησε στην αφετηρία με θέληση να αγωνιστείς. Και αυτό ισχύει σε κάθε αγώνα που δίνουμε στη ζωή μας.

Γεννημένος στη Αθήνα, έκανα τα πρώτα μου βήματα στον αθλητισμό από μικρή ηλικία και ακολούθησε ο πρωταθλητισμός στον στίβο εφήβων και ανδρών.

Διακρίθηκα πολλές φορές ως Πανελληνιονίκης στο Άλμα εις τριπλούν σε όλες τις κατηγορίες του αθλήματος, όπως επίσης σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η μεγαλύτερή μου διάκριση είναι η 3η θέση σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων.

ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΟΣ προπόνηση άσκηση με σχοινί rope - ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ ΟΑΚΑ

Ακολούθησαν οι σπουδές μου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, αλλά ένιωσα την ανάγκη να εγκαταλείψω τη σχολή μου με σκοπό να επικεντρωθώ και να διευρύνω τη γνώση μου στη φυσικοθεραπεία. Σπούδασα φυσικοθεραπευτής στο University of East London και η εμπειρία μου στον πρωταθλητισμό τροφοδότησε την ανάγκη μου να εξειδικευτώ στην οστεοπαθητική, με στόχο την καλύτερη αποκατάσταση.

Σήμερα είμαι στο 2ο Έτος οστεοπαθητικός ιατρός στο Osteopathie Schule Deutschland.

Τα τελευταία 12 χρόνια εργάζομαι ως Rehabilitation Coach και Head Coach Training Pro, βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που μαζί έχουμε θέσει.

Είμαστε οι Training Pro και αυτό είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε με τους κατάλληλους συνεργάτες στον κατάλληλο χώρο.