Το Outdoor Training Ηρθε Για Να Μείνει Και Αυτό Μόνο Για Καλό Μπορεί Να Γίνει.

outdoor training

Το Outdoor Training Ηρθε Για Να Μείνει Και Αυτό Μόνο Για Καλό Μπορεί Να Γίνει.

Μπορεί το lockdown και η εποχή της πανδημίας Covid19 να μας ζόρισαν και η μετακίνηση 6 με να αποτελούσε τη μόνη διαφυγή αλλά μας έκανε να δούμε έμπρακτα τη σημασία της γυμναστικής έξω στη φύση ή σε κάποιο στάδιο κοντά μας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδανικές συνθήκες στην Ελλάδα για outdoor δραστηριότητες δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το outdoor training. 

Σκεφτείτε απλά πως βρίσκεστε στο Μαρούσι, για παράδειγμα, μετά από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο ή μια ολόκληρη μέρα τηλεργασίας στο σπίτι. Δεν υπάρχει ιδανικότερος τρόπος να χαλαρώσετε και να αποκτήσετε ξανά την ισορροπία που χρειάζεστε, από το να τρέξετε για μισή ώρα το απόγευμα ή στο ηλιοβασίλεμα στο Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ 

Στο Βόρειο Τομέα Αθηνών, κοντά στην Κηφισιά, στο Χαλάνδρι, στο Μαρούσι και μόλις 9 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης βρίσκεται το Ολυμπιακό στάδιο ΟΑΚΑ που είναι το πλέον εύκολα προσβάσιμο αθλητικό κέντρο καθώς εξυπηρετείται από ηλεκτρικο, προαστιακό και πολλές γραμμές λεωφορείων. 

Οπότε αν σας αρέσει να γυμνάζεστε με την ησυχία σας, δεν υπάρχει καλύτερο από το να κάνετε ποδήλατο ή να τρέξετε στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ.

ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ OUTDOOR RUNNING ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ:
  • Kάθε προπόνηση θα είναι και μια νέα εμπειρία και πρόκληση.
  • Η θερμοκρασία, το ανώμαλο έδαφος, καθώς και η δύναμη αλλά και η φορά του αέρα, είναι παράγοντες που δυσκολεύουν το τρέξιμο σε εξωτερικές συνθήκες και τελικά ευνοούν στο να χαθούν περισσότερες θερμίδες.
  • Η έκθεση στον ήλιο (φυσικά με μέτρο και προσοχή) δίνει στον δρομέα την ευκαιρία να έχει αρκετή βιταμίνη D. 
ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΕΡΟΒΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ OUTDOOR ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ:
  • Είναι ο καλύτερος τρόπος κοινωνικοποίησης.
  • Δίνει την ευκαιρία στον ασκούμενο να μάθει να έχει ένα συγκεκριμένο τέμπο, ειδικά εάν κάνει ποδηλασία με την παρέα του.
  • Ο ποδηλάτης γρήγορα συνειδητοποιεί ότι έχει τη δυνατότητα να πάει όπου θέλει, αποκτώντας έτσι μία αίσθηση απόλυτης ελευθερίας.

Στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ, στο Μαρούσι θα βρεις και την ομάδα μας, εξειδικευμένη στην outdoor προπόνηση και στην προστασία του ασκούμενου και στους στόχους που έχει θέσει.

Η επαφή με το φυσικό περιβάλλον και η ποικιλία των ασκήσεων διαμορφώνουν μια πρωτότυπη και ανανεωτική προπόνηση που βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, τη μυϊκή δύναμη, αλλά και την ψυχική υγεία και συνολικά την ποιότητα ζωής.

Η άσκηση πραγματοποιείται σε group 8 ατόμων για καλύτερη διάδραση, στους χώρους του Εθνικού Προπονητηρίου Στίβου Ο.Α.Κ.Α.

Αν βρίσκεστε στο Μαρούσι, στην Κηφισιά, στο Χαλάνδρι κλείστε ένα δωρεάν δοκιμαστικό και ελατε να γυμναστούμε παρέα έξω.

Η προπόνηση Outdoor πραγματοποιείται στους εξωτερικούς χώρους του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι, και περιλαμβάνει δρομικές και αλτικές ασκήσεις, ασκήσεις με ιμάντες TRX, ασκήσεις με το βάρος του σώματος, ασκήσεις με ελεύθερα βάρη, με λάστιχα, αντιστάσεις, fitballs, bosu, εμπόδια και πολλά άλλα.

Έτσι, η άσκηση μεταμορφώνεται σε μια ευχάριστη και διασκεδαστική δραστηριότητα που αποτελεί ερέθισμα για έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής.

Το outdoor training θα συνεισφέρει να διατηρήσετε τη σωματική υγεία σε συνδυασμό με την ψυχική ευεξία. Η αστάθεια του εδάφους με την ελευθερία κίνησης σε ανοιχτό χώρο και τον καθαρό αέρα, συμβάλλουν στη μέγιστη απόδοση του ασκούμενου και τον εμπνέουν για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα

1790 1585 Training Pro