Τι Πρέπει Να Προσέξετε Στην Υπηρεσία Personal Training

Τι Πρέπει Να Προσέξετε Στην Υπηρεσία Personal Training

Για να διαβάζετε αυτό το blog post σημαίνει πως ήδη αναζητάτε το καλύτερο για το σώμα και την προσωπική σας ευεξία!

Είτε θέλετε να έχετε και εσείς ένα πράγματι υγιές σώμα χωρίς τραυματισμούς και καταπονήσεις απο λάθη ή απροσεξίες που έχουν γίνει σε ομαδικά προγράμματα ή ατομικές προσπάθειές σας σε βάρη είτε απλά καποιος φίλος ή γνωστός σας είπε πόσο καλό του κάνει που έχει ξεκινήσει personal training.Έχετε κάνει ήδη το πρώτο βήμα και μπράβο σας!

ΓΙΑΤΙ PERSONAL TRAINING; 

H εξατομικευμένη άσκηση ή αλλιώς personal training, δεν είναι μια ακόμη τάση της εποχής, αλλα ήρθε για να μείνει. Τα οφέλη της είναι πολλά και τα έχουμε συγκεντρώσει όλα εδώ αναλυτικά, αυτά που πρέπει όμως πάντα να θυμάστε είναι 

 1. Έχετε ένα ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής μόνο για σας, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει το σώμα σας αλλά και τους στόχους σας!
 2. Αποφεύγετε τους τραυματισμούς
 3. Πετυχαίνετε μυοσκελετική ισορροπία

Η υποστήριξη, οι συμβουλές και η ενθάρρυνση σε συνδυασμό με την ασφαλή τεχνική των ασκήσεων θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το personal training απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από ηλικία, φυσική κατάσταση, και προσωπικούς στόχους προπόνησης.  

PERSONAL TRAINER ΤΙΜΕΣ 

Πολλά θα δείτε, πολλά θα ακούσετε αλλά σίγουρα θα πρέπει να δώσετε σημασία στην εμπειρία που ο εχει ο personal trainer που θα επιλέξετε.

 • Η προσοχή που θα δώσει στο κινητικό ιστορικό σας
 • Η δημιουργία του προγράμματος γυμναστικής που θα ακολουθήσετε προκύπτει από τον έναν ιδανικό συνδυασμό μόνο για σας, ‘θέλω και μπορώ’ και σε αυτόν τον συνδυασμό οφείλει να δώσει προσοχή ο personal trainer σας
 • Η απόφαση σας να κάνετε mini group personal και όχι ατομικό personal
 • H επιλογή του online personal training ή του outdoor personal trainer
 • O επαναπροσδιορισμός του όγκο της προπόνησης σας σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να μην υπάρχει στασιμότητα. 

Όλοι οι παραπάνω παραγοντες προσμετρώνται για να καθοριστούν οι διάφορες τιμές των προγραμμάτων. 

Στην training pro οι εξειδικευμένοι personal trainers, αξιολογούν τις ανάγκες σας και ορίζουν ένα πρόγραμμα άσκησης που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας, ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σώματος σας και της τσέπης σας!

ΠΑΚΕΤΑ PERSONAL TRAINING 

Mην ξεχνατε πώς η αποτελεσματική καθοδήγηση του ασκούμενου κατά την εκτέλεση ενός εξατομικευμένου προγράμματος γυμναστικής, δεν επιβάλλει την αποκλειστική επίβλεψη του ασκούμενου. 

Ένας personal trainer ή ένας γυμναστής μπορεί να καθοδηγήσει αποτελεσματικά  από 1 έως 3 ασκούμενους ανάλογα τις συνθήκες, τον χώρο και τη διάθεση των ίδιων τον ασκούμενων.

Μπορεί να επιλέξετε να κάνετε ένα πακέτο personal συνδυαστικό και δυναμικό.

Να έχετε καποιες ώρες προσωπικής εξατομικευμένης άσκησης και καποιες ώρες σε semi personal (1 έως 3 άτομα) εκγύμναση.

Στην training pro οι εξειδικευμένοι προπονητές μπορούν να σας εντάξουν είτε σε προγράμματα semi personal είτε personal είτε να κάνετε ακόμη και online personal training ανάλογα τους στόχους που θέλετε να πετυχετε.

PERSONAL TRAINER OUTDOOR 

Καθώς πλησιάζουν τα πιο ζεστά απογεύματα και τα πιο ευχαριστα βράδια, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα να κάνουμε την προπόνηση μας έξω.

Το personal training σε εξωτερικούς χώρους επιτρέπει τόσο στους προπονητές σας όσο και σε σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους ανοιχτούς χώρους για να οργανώσετε one-to-one συνεδρίες τηρώντας ταυτόχρονα τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης.

Επιλέγοντας να κάνετε personal training outdoor πετυχαίνετε:

 • Να έχετε μεγάλη ποικιλία στις ασκήσεις σας
 • Να κοινωνικοποιείστε και να είστε έξω στις δύσκολες εποχές που ζούμε
 • Δεν υπάρχουν όρια στο είδος των ασκήσεων χωρίς εξοπλισμό που μπορείτε να κανετε
 • Κρατάτε το μυαλό σας μακριά από τα χρονικά όρια και τους περιορισμούς 
 • Παίρνετε βιταμινη D και καθαρό αέρα που τόσο χρειάζεστε για να νιώθετε καλά

PERSONAL TRAINER ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 

Πολύ σωστά! Ο personal trainer σας έρχεται στο σπίτι σας, με όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να επιτύχετε τον στόχο σας και τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτα για να νιώθετε ασφαλείς κάθε στιγμή. 

Με το personal training στο σπίτι μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας με τον ταχύτερο και ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

 • Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι και ο personal trainer μπορεί να εστιάσει εξ ολοκλήρου σε εσάς όλη του την προσοχή.
 • Εσείς κανονίζετε πότε θα γίνει επομένως είναι πιο βολικό και εύκολο να τηρήσετε το πρόγραμμα.
 • Βέβαια, ας το παραδεχτούμε έχετε λιγότερες δικαιολογίες για να παραλείψετε τις προπονήσεις.

Το πιο σημαντικό,είστε στο σπίτι, στον χώρο σας. Όλη η εμπειρία είναι πολύ πιο ικανοποιητική και αισθάνεστε πολύ πιο παρακινημένοι να σπρώξετε τον εαυτό σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

 Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε το δικό σας πρόγραμμα για personal training στο σπίτι, όποτε σας βολεύει και με κύρια αποστολή μας να πετύχετε τους στόχους σας.

2560 1707 Training Pro