Τελικά Πόσοι Μύθοι Υπάρχουν Για Την Γυμναστική; Part 1: Οι 4 Πιο Διαδεδομένοι.

training-pro, νίκος λαγός, personal studio, μύθος γυμναστικής,

Τελικά Πόσοι Μύθοι Υπάρχουν Για Την Γυμναστική; Part 1: Οι 4 Πιο Διαδεδομένοι.

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας δοκιμάσαμε μια μορφή γυμναστικής. Είτε κάνωντας κάποιο άθλημα είτε σε κάποιο γυμναστήριο / personal studio είτε ακόμα και μόνοι μας δοκιμάσαμε να δώσουμε στο σώμα μας την προσοχή που του αξίζει.

Το έχετε ξανακούσει: η άσκηση μπορεί να αντικαταστήσει μια κακή διατροφή ή να σας προσφέρει six pack κοιλιακούς. Τέτοια «γυμναστική-συζήτηση» έχει οδηγήσει σε πολλούς κοινούς μύθους σχετικά με τις επιδόσεις και τις ασκήσεις.

Έχουμε ακούσει διάφορες ”συμβουλές” και θεωρίες γενικότερα σε σχέση με την γυμναστική και καλό είναι να δώσουμε την απάντηση σε 4 μύθους που την περιβάλλουν.

Μύθος 1: Μπορείτε να στοχεύσετε αποκλειστικά και μόνο την καύση του λίπους.

Αλήθεια: Το σώμα διαλύει το λίπος και το χρησιμοποιεί ως καύσιμο όταν ασκείσαι. Αλλά το σώμα δεν είναι επιλεκτικό. Θα κάψει λίπος από οπουδήποτε στο σώμα, όχι μόνο από το μέρος που γυμνάζεις περισσότερο!

Μύθος 2: Τα βάρη δίνουν πολύ όγκο στις γυναίκες

Αλήθεια: Η γυμναστική με βάρη τονίζει και σχηματίζει το σώμα σας αλλά δεν σας κάνει να μοιάζετε με bodybuilder. Οι γυναίκες έχουν χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, οπότε δεν χτίζουν φυσικά τεράστιους μύες!

Μύθος 3: Τα ροκανίσματα είναι η καλύτερη άσκηση κοιλιακών.

Αλήθεια: Τα ροκανίσματα είναι μια από τις λιγότερο αποτελεσματικές ασκήσεις του κεντρικού μέρους του σώματος (core), επειδή δεν μειώνουν το λίπος της κοιλιάς. Για να χάσετε το περιττό βάρος και να δείτε πιο σφιχτή και επίπεδη κοιλιά πρέπει να αυξήσετε την προπόνηση σας με αντιστάσεις και την αερόβια γυμναστική.

Μύθος 4: Η γυμναστική “διαγράφει” την κακή διατροφή

Αλήθεια: Η άσκηση σε καμία περίπτωση δεν αντισταθμίζει μια κακή διατροφή. Επομένως, μην αντιμετωπίζετε την άσκηση σαν μια δραστηριότητα που δικαιολογεί την κατανάλωση ανθυγιεινών τροφίμων.

Στην Training-Pro στοχεύουμε κάθε ομάδα του σώματος σας ξεχωριστά με σκοπό να χτίσετε σταθερά και σύντομα ένα νέο σώμα.

2560 1706 Training Pro