Μήπως Να Σκεφτείς Τα ΤΕΦΑΑ Για Την Επαγγελματική Σου Καριέρα;

tefaa training pro,trainingpro, oaka nikos lagos, PERSONAL TRAINING OAKA, προπονηση, προσωπικος γυμναστης, οακα, νικος λαγος, προσωπικος προπονητης, personal studio μαρούσι, personal studio αθήνα, personal training μαρουσι

Μήπως Να Σκεφτείς Τα ΤΕΦΑΑ Για Την Επαγγελματική Σου Καριέρα;

Είσαι καλός με τα αγωνίσματα? 

Εχουμε συγκεντρώσει παρακάτω, 4 λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να σκεφτείς την εισαγωγή σου σε ένα από αυτά σαν το πρώτο βήμα της επαγγελματικής σου καριέρας.

 1. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να καταφέρεις να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα και μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών των ΤΕΦΑΑ μπορείς να τα καταφέρεις. Σκοπός της σχολής είναι να καλλιεργήσει και να προάγει την Επιστήμη της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού και να παρέχει τα κατάλληλα εφόδια που θα εξασφαλίσουν μια άρτια κατάρτιση για την επαγγελματική και επιστημονική σταδιοδρομία των σπουδαστών της.
 2. Η Φυσική Αγωγή και γενικότερα ο αθλητισμός είναι βασικός άξονας που εξασφαλίζει και συμβάλει στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής. Συνεπώς οι γνώσεις που θα αποκτήσεις μέσα απο τα μαθήματα και τις πρακτικές ασκήσεις του ΤΕΦΑΑ θα σε φέρουν πάντα σε μια πολύ καλή φυσική και ισορροπημένη φυσική και ψυχολογική κατάσταση.
 3. Έχεις πολλές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης καθως στη σύγχρονη εποχή δεν περιορίζεσαι μόνο στο να απασχοληθείς σε κάποιο γυμναστήριο. Έχεις πολλές δυνατότητες να πας ενα βήμα παρακάτω προς διάφορες κατευθύνσεις και σε διάφορους τομείς που σχετίζονται με την υγεία με την ευρύτερη έννοια του όρου, παιδαγωγικά, ερευνητικό πεδίο, επιχειρηματικότητα). Για παράδειγμα, μετά την απόκτηση του πτυχίου σου θα μπορούσες να ξεκινήσεις ως προπονητής κάποιου αθλήματος (π.χ. τένις, basket, στίβος, κολύμβηση κλπ.) ή σε κάποιον χορευτικό σύλλογο. Θα μπορούσες επίσης να απασχοληθείς σε Κέντρο Αποκατάστασης όπου σε συνεργασία με τις υπόλοιπες ειδικότητες του κέντρου, πχ φυσικοθεραπευτές καλείται να αναλάβει άτομα τα οποία έχουν μυοσκελετικά προβλήματα, περιπτώσεις αποκατάστασης αθλητικών τραυμάτων, αλλά και άτομα με χρόνιες παθήσεις. Τέλος, θα μπορούσες να βρεις μία θέση στον εκπαιδευτικό τομέα (δημόσιο ή ιδιωτικά σχολεία) ή ακόμα και σε δομές φιλοξενίας ή και στον τουρισμό με ειδικά προγράμματα απασχόλησης σε ξενοδοχειακές μονάδες.
 4. Αν στόχος σου είναι να συνδυάσεις αυτό που αγαπάς με μία επιχειρηματική καριέρα και πραγματικά αγαπάς τη γυμναστική, τα ΤΕΦΑΑ είναι το πρώτο βήμα σου,καθώς σου δίνουν όλα τα εφόδια να μπορέσεις στο μέλλον να έχεις τον δικό σου φυσικό ή online χώρο για μαθήματα και να εξειδικευτείς ακόμη περισσότερο στα αθλήματα με τα οποία έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς.

Στην Training Pro δίνουμε μεγάλη σημασία στην σωστή προετοιμασία σου γι’αυτό το σημαντικό σου βήμα και ετοιμάζουμε με μεγάλη λεπτομέρεια το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθησεις.

Μαθήματα ΤΕΦΑΑ

Αν όλα τα παραπάνω σου φαίνονται μακρινά, ρίξε μια ματιά στα μαθήματα που τα ΤΕΦΑΑ προσφέρουν (ανάλογα το τμήμα που θα παρακολουθήσεις) και σίγουρα θα καταλάβεις αν είναι κάτι που πραγματικά θέλεις να κάνεις.

 1. Προπονητικής
 2. Αθλητική αναψυχή και χορός
 3. Άσκηση σε ειδικούς πληθυσμούς”
 4. Αγωνιστικός αθλητισμός
 5. Άσκηση υγείας και αναψυχής”
 6. Αθλητιατρική
 7. Αναψυχής και φυσικής αγωγής
 8. Γυμναστική και χορός
 9. Θεωρητικές επιστήμες
 10. Κλασικός αθλητισμός
 11. Υγρός στίβος

Τα Τμήματα ΤΕΦΑΑ στην Ελλάδα είναι τα παρακάτω

1200 800 Training Pro