ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Σωματική Αξιολόγηση

ΠΡΟΛΗΨΗ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Οι περισσότεροι άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό, ακόμα και οι άνθρωποι που δεν ασχολούνται με αυτόν παρουσιάζουν διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα. Αυτά τα προβλήματα διαφέρουν ανάλογα με την σωματική ένταση που έχουν στην καθημερινότητά τους.

Προβλήματα που ξαφνικά παρουσιάστηκαν ξαφνικά χωρίς να γνωρίζουν πως προέκυψαν ή προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν καιρό χωρίς να δίνουν την δέουσα σημασία.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ:

  • σε κακή στάση
  • σε μειωμένη κίνηση σε κάποια από τις αρθρώσεις
  • σε μειωμένη μυική δύναμη/αντοχή
  • σε μυική ανισορροπία δύο μυών ή μυικών ομάδων
  • σε κακή παροχή του νευρικού συστήματος προς το μυικό σύστημα εξαιτίας κάποιας κήλης σε μεσοσπονδύλιους δίσκους
Σωματική αξιολόγηση Training Pro

ΠΙΘΑΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;

Είτε παρουσιαστεί το πρόβλημα είτε όχι, η καλύτερη λύση σε οποιοδήποτε σύμπτωμα και οτιδήποτε παρουσιάζεται που δεν υπήρχε πριν στην καθημερινότητά σας, είναι μια αξιολόγηση του μυοσκελετικού συστήματος. Αυτό γίνεται μέσα από μια διαδικασία αρθρικών, μυικών και νευρολογικών δοκιμασιών που κύριο σκοπό έχουν να εντοπίσουν και να αποκαλύψουν το ενδεχόμενο πρόβλημα. Έτσι ο ενδιαφερόμενος θα μπορέσει με την βοήθεια του ειδικού να προλάβει μία κατάσταση με το λιγότερο δυνατόν κόστος σε χρόνο και σε αποχή από οποιαδήποτε δραστηριότητα.

ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ

Η εξειδικευμένη ομάδα της Training Pro βοηθά στην ενδυνάμωση, τη σταθεροποίηση και την αποκατάσταση των μυϊκών δυσλειτουργιών.

Μέσα από ειδικές ασκήσεις, καταπολεμάται η μυϊκή ανισορροπία, μια δυσλειτουργία η οποία εντοπίζεται στην ανισομερή ανάπτυξη δύναμης σε μυϊκές ομάδες που αναλαμβάνουν να εκτελέσουν μια κίνηση.

Οι μυϊκές δυσλειτουργίες έχουν ως αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα τη δημιουργία παθολογιών μυοσκελετικού τύπου, όπως αυξημένη τριβή σε μια άρθρωση, μειωμένο εύρος κίνησης, βράχυνση και αδυναμία σε μύες.

Σωματική Αξιολόγηση

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ MASSAGE

ONLINE σύστημα κρατήσεων