ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Στην Training Pro, ακολουθούμε μια φράση που μας είχε πει κάποτε ένας προπονητής: «είναι πολύ σπουδαίο συναίσθημα και σοβαρή ευθύνη να διαχειρίζεσαι την καριέρα του άλλου». Χρειάζεται γνώση και πίστη για την καλή προετοιμασία ενός αθλητή που θα του προσφέρει σταθερότητα και εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Ο αθλητής που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, θέλει να μπορούν το σώμα και το πνεύμα του να δώσουν το 100%, γιατί μόνο τότε θα γιορτάσει και θα νιώσει αυτοεκτίμηση.

ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ

Οι περισσότεροι αθλητές όλων των αγωνισμάτων διατηρούν τη νοοτροπία της παλιάς προπονητικής που εστιάζει στην τεχνική και την τακτική. Αυτό όμως δεν αρκεί. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και χρειάζεται προσωπική προσπάθεια, ανάπτυξη και σταθερά, υπεύθυνα βήματα. Μεγάλο μέρος της βασικής προετοιμασίας και αρκετές φορές ενδιάμεσα της σεζόν ενός επαγγελματία ή ερασιτέχνη αθλητή, είναι η “λειτουργική” προπόνηση.

ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΣΗ

Δίνουμε έμφαση στους μύες που πρωτίστως σταθεροποιούν μια άρθρωση, δημιουργώντας ένα ασφαλές, ασταθές περιβάλλον με ασκήσεις που περιλαμβάνουν σανίδες ταλάντευσης-ισορροπίας, Bosu, Swiss Ball, κυλίνδρους, TRX, Medicine ball και συνδέονται με μεθόδους φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης. Οι συγκεκριμένοι μύες είναι αυτοί που τραυματίζονται συνήθως και είναι γνωστό ότι το σώμα χάνει την ιδιοδεκτικότητά του στην άρθρωση που έχει υποστεί τον τραυματισμό.

Για τους αθλητές, πάνω από όλα έχει σημασία η ένταση, η ταχύτητα και η αλτικότητα, γι’ αυτό και ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουν την καρδιαγγειακή άσκηση είναι συγκεκριμένη. Εμείς έχουμε τον τρόπο και προσαρμόζουμε το ασκησιολόγιο ανάλογα με το άθλημα, με ειδίκευση στα: στίβος, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, πυγμαχία, καράτε, τέννις, σκι, ξιφασκία. Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την προετοιμασία, την αγωνιστική κατάσταση και την αποκατάσταση ενός αθλητή με στόχο μας την επίτευξη άριστου επιπέδου στην ισορροπία, την ευκινησία, την ταχύτητα, το συντονισμό, την ευελιξία, τη δύναμη, την ακρίβεια και την αντοχή..

Γίνε πρωταθλητής με την Training Pro!