Γυμνάσου Αποτελεσματικά στην TrainingPro

Προσωπική & Group εκγύμναση με ένα ολιστικό πρόγραμμα βελτίωσης της υγείας και της φυσικής κατάστασης με ασφαλή, ευχάριστη και αποτελεσματική προπόνηση.

Κλείσε Τώρα Μια Δοκιμαστική Προπόνηση

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και σύντομα θα σε καλέσουμε για να επιβεβαιώσουμε το ραντεβού σου.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Τα προγράμματα γυμναστικής της TrainingPro έχουν επίπεδα ώστε να μπορεί ο κάθε ασκούμενος να ακολουθήσει το δικό του εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής. Εκτός από το προπονητικό μέρος δίνουμε την ίδια έμφαση και στην διατροφή, ώστε να έχεις πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

OUTDOOR TRAINING

Το Outdoor Training πραγματοποιείται στους εξωτερικούς χώρους του Ολυμπιακού Σταδίου και περιλαμβάνει δρομικές και αλτικές ασκήσεις, ασκήσεις με ιμάντες TRX, ασκήσεις με το βάρος του σώματος, ελεύθερα βάρη λάστιχα και αντιστάσεις.

outdoor training pro
Φυσικοθεραπεία

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Οι εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές της Training Pro, παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας στο Μαρούσι, στην Κηφισιά και στα Βόρεια Προάστια.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Εξαιρετική ομάδα, τέλειος χώρος, σίγουρα αποτελέσματα! Συγχαρητήρια!
Παύλος Τ.
Google Reviews
Το πλέον κατάλληλο περιβάλλον προσφέροντας ολοκληρωμένη υποστήριξη, για όποιον θέλει όχι απλά να αθληθεί, αλλά και μετρήσιμα αποτελέσματα σεβόμενος το σώμα του.
Παναγιώτα Τ.
Google Reviews
Επαγγελματισμός και ήθος στην προπόνηση! Εξαιρετικοί
Κώστας Ζ.
Google Reviews

ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΑΣ

Έχουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού, και είμαστε νυν και τέως μέλη εθνικής ομάδας, κατανοώντας απόλυτα τις ανάγκες ενός επαγγελματία αθλητή, ενός αθλητή με τραυματισμούς, αλλά και ενός ασκούμενου που αγαπά τη γυμναστική και θέλει να την εντάξει στην καθημερινότητά του. Παρέχουμε υπηρεσίες αποκατάστασης σε επαγγελματίες αθλητές αλλά και ασθενείς πάσχοντες από επώδυνα μυοσκελετικά σύνδρομα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Συνεχής Υποστήριξη