ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Εναλακτική Θεραπεία

ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ο ωτοβελονισμός αποτελεί μια μορφή εναλλακτικής θεραπείας βασισμένη στην αντίληψη ότι το αυτί είναι μια αντανάκλαση του ανθρώπινου οργανισμού. Το συγκεκριμένο σύστημα βελονισμού συμπεριλαμβάνει στο φάσμα θεραπείας του καταστάσεις και περιπτώσεις που επηρεάζουν τη σωματική, νοητική και ψυχική κατάσταση του ανθρώπου. Η θεραπεία επιτυγχάνεται μέσω του ερεθισμού συγκεκριμένων σημείων κάθε φορά, τα οποία βρίσκονται στην επιφάνεια του αυτιού.

ΞΗΡΑ ΒΕΛΟΝΑ (DRY NEEDLE)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Η ξηρά βελόνα, εμπνευσμένη από την Dr. Janet G. Travel, είναι μια τεχνική παρόμοια με το βελονισμό, η οποία όμως χρησιμοποιεί βελόνες αποστειρωμένες με σκοπό να θεραπεύσουν τον μυϊκό πόνο, ακόμα και αν αυτός είναι χρόνιος.

Μέσω ενός τρυπήματος στο σημείο όπου εντοπίζεται ο μυϊκός σπασμός, προκαλείται η αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας και της οξυγόνωσης με αποτέλεσμα το σταμάτημα του σπασμού.

Ξηρά Βελόνα
Εναλλακτικές θεραπείες

KINESIOTAPE METHOD

Η μέθοδος Kinesiotape ανακαλύφθηκε από τον Dr. Kenzo Kase και αποτελεί μια τεχνική αυτοκόλλητης επικόλλησης που χρησιμοποιείται στην αποκατάσταση. Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να διευκολύνει τη φυσική διαδικασία σωματικής επούλωσης, ενώ παράλληλα παρέχει υποστήριξη και σταθερότητα στους μύες και τις αρθρώσεις, χωρίς να περιορίζει το εύρος τροχιάς.

Γνωρίστε την ομάδα των εξειδικευμένων φυσικοθεραπευτών μας.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ MASSAGE

ONLINE σύστημα κρατήσεων