Έως πότε θα αφήνετε την καθημερινότητά σας στη “μέση”;

ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ

στα μυοσκελετικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και πάρτε πίσω τη ζωή σας, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας από την TRAINING PRO!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και σύντομα θα σε καλέσουμε για να επιβεβαιώσουμε το ραντεβού σου.

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Η έξυπνη κίνηση!

Ένας έντονος πόνος στη μέση, μία ενόχληση όταν τεντώνετε το χέρι σας, ένα συνεχές αίσθημα μυϊκής αδυναμίας ή ακόμη και ο ίλιγγος που νιώθετε όταν στρέφετε απότομα το κεφάλι σας, είναι κάποια από τα συμπτώματα μίας σειράς μυοσκελετικών προβλημάτων. Προβλημάτων που μπορούν να αντιμετωπιστούν χωρίς επεμβατικούς ή φαρμακευτικούς τρόπους, αλλά με τον πλέον φυσικό, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Τις φυσικοθεραπείες!

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

TRAINING PRO

Η πολυετής εμπειρία μας από το χώρο του αθλητισμού και η βαθιά γνώση των μηχανισμών κίνησης και λειτουργίας του ανθρώπινου σώματος, συνετέλεσαν στη δημιουργία μίας ομάδας καταρτισμένων φυσικοθεραπευτών, ικανών να διαχειριστούν και να δώσουν λύση σε μυοσκελετικά προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής, όλο και περισσότερων ανθρώπων. Και η ομάδα μας, το καταφέρνει πάντα, μέσα από μία ολιστική προσέγγιση στον τρόπο διαχείρισης και επίλυσης του εκάστοτε ζητήματος. Από την αντιμετώπιση κοινών ενοχλήσεων που όλοι μας αισθανόμαστε κάποια στιγμή, προβλήματα που είναι απόρροια αθλητικών τραυματισμών αλλά και την επίλυση θεμάτων που σχετίζονται με ασθένειες χρόνιων μυοσκελετικών συνδρόμων! Απαλλαγείτε από πόνους και ενοχλήσεις, βελτιώστε την ψυχολογία σας και επανακτήστε τη ζωή σας, μέσα από τις επιλεγμένες υπηρεσίες φυσικοθεραπείας που σας προσφέρουμε

ΠΡΟΛΗΨΗ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Είτε ασχολείστε με τον αθλητισμό είτε όχι, τα μυοσκελετικά προβλήματα μπορούν να εμφανιστούν με ξαφνικό και αναπάντεχο τρόπο. Η σωστή πρόληψη και η εμπεριστατωμένη αξιολόγηση του μυοσκελετικού σας συστήματος, αποτελούν κομβικά σημεία για τον έγκαιρο εντοπισμό και τη διόρθωση κάθε δυνητικού προβλήματος, πολύ πριν εξελιχθεί σε κάτι σοβαρότερο. Στην TRAINING PRO, όχι μόνο θα εντοπίσουμε αλλά και θα διορθώσουμε:

 • Την κακή στάση του σώματός σας.
 • Το μειωμένο εύρος κίνησης των αρθρώσεών σας.
 • Την μειωμένη δύναμη & αντοχή σας.
 • Τις μυϊκές ανισορροπίες μυών και μυϊκών ομάδων.
 • Δυσλειτουργίες του νευρικού συστήματος εξαιτίας κηλών κτλ.

FUNCTIONAL MASSAGE​
TRIGGER POINT THERAPY

Είτε πρόκειται για ένα βαθύ θεραπευτικό μασάζ, είτε για στοχευμένες πιέσεις στα “μυϊκά σημεία πυροδότησης πόνου” (Trigger Points), οι ειδικές μαλάξεις και τεχνικές που εφαρμόζουμε στην TRAINING PRO, προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα, ανακουφίζοντας από τον πόνο και τα συνεπακόλουθα συμπτώματα, με παράλληλο θετικό αντίκτυπο στους τομείς της θετικής ψυχολογίας και της ευεξίας. Μέσω των θεραπευτικών μαλάξεων που εφαρμόζουμε, παρεμβαίνουμε με θετικό τρόπο σε μία σειρά διεργασιών του ανθρώπινου οργανισμού, συμβάλλοντας καίρια και αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση μίας σειράς μυοσκελετικών προβλημάτων. Ειδικότερα, μέσω των θεραπευτικών μαλάξεων επιτυγχάνουμε:

 

 • Αύξηση της ροής του αίματος και της σωστής αιμάτωσης των προβληματικών σημείων.
 • Αύξηση της λειτουργίας του μεταβολισμού.
 • Αύξηση της θερμοκρασίας, τόσο τοπικά όσο και σε όλο το σώμα.
 • Αποβολή γαλακτικού οξέως.
 • Αποσυμφόρηση τραυματισμένων μυών.
 • Καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
 • Μείωση των μυϊκών σπασμών.
 • Πρόληψη τραυματισμών.
 • Μείωση άγχους και στρες.

ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ

MANUAL THERAPY

Προβλήματα στη μέση, στον αυχένα, στην πλάτη, στους ώμους, στα γόνατα και σε πολλά άλλα σημεία που δεν κατάφεραν να αντιμετωπιστούν μέσω της κλασσικής φυσικοθεραπείας, επιλύονται με τις εξειδικευμένες θεραπείες ορθοπαιδικών χειρισμών της TRAINING PRO! Με στόχευση στην αντιμετώπιση των παθήσεων του νευρο-μυοσκελετικού συστήματος και μέσω ήπιων χειρισμών για την  κινητοποίηση αρθρώσεων, νεύρων, μυών, περιτονιών και των τενόντων, επιτυγχάνουμε:

 • Μείωση πόνου
 • Μείωση οιδήματος(πρήξιμο)
 • Μείωση της δυσκινησίας
 • Μείωση της δυσκαμψίας
 • Αύξηση της κίνησης

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Στη φαρέτρα των καινοτόμων επιλογών που σας προσφέρουμε, περιλαμβάνονται και δοκιμασμένης αποτελεσματικότητας εναλλακτικές θεραπείες, οι οποίες και πραγματοποιούνται με τις ίδιες, υψηλού επιπέδου προδιαγραφές ποιότητας που διέπουν όλες τις υπηρεσίες της TRAINING PRO.

ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ο ωτοβελονισμός αποτελεί μία μορφή εναλλακτικής θεραπείας βασισμένη στην αντίληψη ότι το αυτί είναι μια αντανάκλαση του ανθρώπινου οργανισμού. Το συγκεκριμένο σύστημα βελονισμού συμπεριλαμβάνει στο φάσμα θεραπείας του καταστάσεις και περιπτώσεις που επηρεάζουν τη σωματική, νοητική και ψυχική κατάσταση του ανθρώπου. Η θεραπεία επιτυγχάνεται μέσω του ερεθισμού συγκεκριμένων σημείων κάθε φορά, τα οποία βρίσκονται στην επιφάνεια του αυτιού.

ΞΗΡΑ ΒΕΛΟΝΑ
(DRY NEEDLE)

Η ξηρά βελόνα, εμπνευσμένη από την Dr. Janet G. Travel, είναι μια τεχνική παρόμοια με το βελονισμό, η οποία όμως χρησιμοποιεί βελόνες αποστειρωμένες με σκοπό να θεραπεύσουν τον μυϊκό πόνο, ακόμα και αν αυτός είναι χρόνιος. Μέσω ενός τρυπήματος στο σημείο όπου εντοπίζεται ο μυϊκός σπασμός, προκαλείται η αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας και της οξυγόνωσης με αποτέλεσμα το σταμάτημα του σπασμού.

KINESIOTAPE METHOD

Η μέθοδος Kinesiotape ανακαλύφθηκε από τον Dr. Kenzo Kase και αποτελεί μια τεχνική αυτοκόλλητης επικόλλησης που χρησιμοποιείται στην αποκατάσταση. Είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να διευκολύνει τη φυσική διαδικασία σωματικής επούλωσης, ενώ παράλληλα παρέχει υποστήριξη και σταθερότητα στους μύες και τις αρθρώσεις, χωρίς να περιορίζει το εύρος τροχιάς.